Mobiili

EtusivuNäverniemen Lomakylä sijaitsee upealla, luonnonkauniilla ja keskeisellä paikalla keskellä kauneinta Tunturilappia, Inarin kunnassa Ivalo-joen ympäröimänä. Vain kivenheitto (n.1,5km) erottaa meidät Ivalon kuntakeskuksen monipuolisista palveluista, 30km Saariselän laskettelukeskuksesta ja kylpylästä ja 70 km lähimmästä rajanylityspaikasta (Raja-Jooseppi).Ivalon lentokentälle tulee matkaa 9km.

Tarjoamme rauhallista ja monipuolista majoitusta aina hyvinvarustetuista isoista mökeistä (2-8hlöä, kokonaan remontoidut 2014-2016, täydelliset keittiöt varusteineen + omat saunat) telttamajoitukseen asti. Käytössäsi on myös viihtyisät rivitalohuoneistot (v. 2015 kauttaaltaan remontoidut huoneet) 1-3hlölle omalla minikeittiöllä, kylpyhuoneella, tv:llä, mikroaaltouunilla ja WiFi:llä tai, jos tulet matkailuautolla tai -vaunulla voit valita , 20:stä sähköpaikasta mieleisesi vaikka mieleenpainuvalla jokinäköalalla. Jos et sähköä tarvitse, niin paikkoja löytyy runsaasti lisää. Huom! Kaikki yleiset WC- sekä suihkutilat kokonaan remontoitu 06/2016. Myös iso rantasauna + kookkaat suihkutilat ja saunan wc, kaikki kokonaan remontoitu 07/2016 (kts. kuvat!).

Kesäaikaan moni haluaa majoittua mukavasti sähköistettyyn pikkumökkiin (1-2hlöä).


Tilavat saunat lämmitetään tilauksesta ja pulahduspaikka raikkaaseen Ivalojokeen on saunojen välittömässä läheisyydessä. Jos lapset haluavat uimaan, niin Lomakylältä löytyy oma, hiekkapohjainen ja matalarantainen uima- ja virkistysalue läheltä. Yötöntä yötä kesäaikaan ei vcita mikään. Se on unohtumaton kokemus!

Jos haluat harrastaa murtomaahiihtoa tai moottorikelkkailla, niin tähän on oivat mahdollisuudet! Lomakylältä on erinomaiset yhteydet alueen moottorikelkka- ja latureitistöön. Unohtumaton Huskykoirasafari, moottorikelkkasafari tai porosafari järjestyy kauttamme myös!

Syyskuussa ruskamatkailijat tulevat tunturiin ihailemaan luonnon ainutlaatuisesta väriloistosta. Kevään aurinkohangilla alue on monen moottorikelkkailijan ja pilkkimiehen suosiossa. Unohtamatta hiihtolomalaisia ja kaamosaikaa, jolloin meidät on ympäröinyt Lapin sinertävän taianomainen rauha. Revontulien väriloisteeseen sinulla on loistavat mahdollisuudet Näverniemen lomakylässä!!!

Kaikilla ryhmillä on mahdollisuus majoituksen lisäksi herkulliseen ruokailuun (buffet-aamiainen, lounas, päivällinen, iltapala) uudessa ravintolassamme aitoja ja oikein valmistettuja Lapin herkkuja unohtamatta!

Jos haluat välttyä hiihtokeskusten ruuhkilta ja rahastukselta, niin ota meihin yhteyttä yhdessä tai yksin, niin tarjoamme mahdollisuuden kokea rauhallinen, aito ja virkistävä lomakokemus Näverniemen Lomakylässä!
 
https://www.facebook.com/NaverniemiHolidayCenter
 
https://www.facebook.com/pages/Naverniemi-Holiday-Center/250709425110187
 
Revontulet meillä: https://files.univ-brest.fr/get?k=F2mQ5rM1Jfows4NR2Lr